Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου και θυρανοίξια Παρεκκλησίων στο Εμπορείο της Σαντορίνης

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου έγινε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου και στη συνέχεια τα θυρανοίξια των Παρεκκλησίων των οσίων: Νικοδήμου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου που βρίσκονται στον Ιερό Ναό του  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της Σαντορίνης.
Στη  συνεχεία ακολούθησε ο  Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου παρουσία του Σεβασμιωτάτου
Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου.
Από το αρχείο του Αρμενιστή μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και εικόνες από την προαναφερόμενη τελετή.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε εικόνες από τον εορτασμό του 2011, του Αγίου Νικοδήμου στην Παναγιά την Επισκοπή της Σαντορίνης.

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.