Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Εορτασμός από τον εσπερινό του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην Επισκοπή Γωνιά της Σαντορίνης

 Ο Σύλλογος των Δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Θήρας , κατά σειρά ετών εορτάζει με τον δικό του τρόπο κατά την ημέρα μνήμης – εορτασμού του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην παλαιότερη βυζαντινή εκκλησία του νησιού «Παναγιά η Επισκοπή».
Μετά το πέρας του εσπερινού διανεμήθηκε η καθιερωμένη πανήγυρη αποτελούμε από παραδοσιακό φάβα της Σαντορίνης, σαντορινιοί ντοματοκεφτέδες ή ψεφτοκεφτέδες, ελιές, παστές σαρδέλες σε λαδόξυδο με σκόρδο και μαϊντανό, αναψυκτικά κλπ, και φυσικά το παραδοσιακό μας κρασί.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το αρχείο του ΑρμενιστήΤα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.