Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου και θυρανοίξια των Παρεκκλησιών του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Εμπορείο της Σαντορίνης

Το προσεχές Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και την επομένη ημέρα την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν λατρευτικές εκδηλώσεις στον ενοριακό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Θήρας, αναφορικά με την υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Νικοδήμου του Αγιορείτου με το εξής πρόγραμμα:
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και στις 5:30 το απόγευμα θα γίνει υποδοχή του αναφερόμενου Ιερού Λειψάνου στο προαύλιο χώρο του ναού, και θα ακολουθήσει η τελετή των θυρανοιξίων των Παρεκκλησίων του ναού, των οσίων: Νικοδήμου του
Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου.
Εν συνεχεία στο Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου.
Την επομένη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 7:00 το πρωί θα γίνει ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Παροναξίας καί Θήρας.

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.