Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Προσκύνημα Τιμίου Ξύλου στο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλανδρίου Αττικής

Μετά από Συνοδική έγκριση θα βρίσκεται απότμημα του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας, και για οκτώ ημέρες από 4 έως 12 Φεβρουαρίου 2012, στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλανδρίου στην Αττική, το οποίο φυλάσσεται επί 300 χρόνια περίπου ως πολύτιμος θησαυρός στην Ιερά Μονή του Προφήτη Ηλία της Θήρας.
Κατά το διάστημα της παραμονής του θα τελούνται ιερές ακολουθίες, Θεία Λειτουργία και άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Η υποδοχή του Τιμίου Ξύλου θα γίνει το Σάββατο 4.2.2012 στις 5:30 το απόγευμα, και τέλος, την Κυριακή 12.2.2012 στις 5:00 το απόγευμα, μετά τον Μέγα Εσπερινό και τους Χαιρετισμούς προς το Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό, θα αναχωρήσει το Τίμιο Ξύλο για την Ιερά Μονή του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στη Σαντορίνη.
Η χάρη του και η ευλογία του να είναι σ΄ όλο το κόσμο.
Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.