Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εορτασμός Αγίου Στυλιανού στο Καμάρι της Σαντορίνης 26.11.2011, δείτε και το βίντεο


Ο εορτασμός του Αγίου Στυλιανού στο Καμάρι της Σαντορίνης γίνεται στη κορυφή του λόφου του Αγίου Παγκρατίου και κατά συνέπεια ο κόσμος που προσέρχεται είναι σχετικά εκτεθειμένος στα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή μας.
Παρ΄ όλα αυτά  το γραφικό ξωκλήσι ήταν κατάμεστο και το πλεονάζον εκκλησίασμα βρισκόταν στα εξωτερικά και απάνεμα σημεία του ναού.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε περιφορά της εικόνας και μέρος του ιερού λειψάνου του Αγίου, στο τέλος μοιράστηκε πανήγυρη από τηγανιτό μπακαλιάρο και ντόπιο κρασί κτλ.

 Ακολουθεί ανάλογο φωτογραφικό υλικό από το Αρχείο του  Αρμενιστή

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: Αρμενιστής

  Πηγή: ΑρμενιστήςΠαραδοσιακό παλιό μεταφορικό μέσο, που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα, όπως και στο σημερινό εορτασμό, από ορισμένα μέλη της τρίτης
ηλικίας.

Δείτε το βίντεο Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.