Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Διάτρητες οι κάρτες που περιέχουν τεχνολογία RFID

Άκρως επικίνδυνη η τεχνολογία ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) η οποία θα περιέχεται στην κάρτα του πολίτη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, αλλά και τα τσιπάκια της πλήρης υποδούλωσης της ανθρώπινης υπόστασης από τους φασίστες νεοταξίτες.

Διαβάστε εδώ το ότι οι κλέφτες έχουν πλέον τις δυνατότητες να κλέψουν στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να βάλουν χέρι στο πορτοφόλι σας. Είναι νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, που άφησε ήδη σχεδόν 140 εκατομμύρια ανθρώπους εκτεθειμένους σε κίνδυνο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Θα το βρείτε σε όλα -από τα διαβατήρια και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες- και υποτίθεται ότι κάνει τα πράγματα γρηγορότερα και ευκολότερα (όπως ακριβώς διατείνονται για κάθε ηλιθιότητα που σερβίρουν για εξάλειψη της γραφειοκρατίας).
«Είμαι μέσα στο πλήθος, πλησιάζω την πίσω τσέπη των ανθρώπων και το πορτοφόλι τους, και υπάρχει η πιστωτική κάρτα και η ημερομηνία λήξης της στην οθόνη», λέει ο Walt Augustinowicz, αποδεικνύοντας πόσο εύκολα χακάρουν τις κάρτες που περιέχουν RFID.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/rfid.html
http://hkoinoniamas.blogspot.com/

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.