Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Εορτασμός Ζωοδόχου Πηγής, στο Καμάρι της Σαντορίνης

Μεγάλη γιορτή και ο σημερινός μας εορτασμός , όπου γιορτάζουμε το τρεχούμενο και αθάνατο νερό της ζωής, χαρίζοντας την αθανασία της ψυχής μας.

Έτσι και στο χωριό μου σήμερα γιορτάζουν τα δυο μικρά ξωκλήσια που βρίσκονται, το μεν ένα στα ενδιάμεσα πρανή του βουνού, το δε άλλο στους πρόποδές του.

Όμως το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι από την κάτω Ζωοδόχο Πηγή του Καμαριού της Σαντορίνης  και πέρα από την περιφορά της εικόνας ακολούθησε πανήγυρη από κρέας με πατάτες κοκκινιστό και άφθονο τοπικό κρασί.
Φυσικά την όλη εικόνα και την λαμπρότητα της ημέρας αυτής, την συνόδευαν κατά παράδοση, οι πασχαλιάτικες κροτίδες από την νεολαία του χωριού μας.

Κλικ στην εικόνα για μεγένθυση και ξανά κλικ για ακόμη μεγαλύτερη.


Περιφορά της Εικόνας

Το μικρό καμπαναριό της Ζωοδόχου Πηγής


Ευλογία της πανήγυρης


Πατάτες κοκκινιστές με κρέας

Παραδοσιακό μεταφορικό μέσο!


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.