Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Οι ληστές και ο Γέροντας

Κάποτε ζούσε ένας άγιος γέροντας μόνος του. Προσευχόταν πάρα πολύ και είχε και έναν μικρό κήπο. Κάποια μέρα πήγαν στην καλύβα του ληστές και του είπαν: 
"Ήρθαμε ν'αρπάξουμε ό,τι έχεις στο κελλί σου". Και εκείνος αποκρίθηκε: "Πάρτε ό,τι θέλετε, παιδιά μου". Τα πήραν αυτοί όλα και ξεκίνησαν να φύγουν. Άφησαν μόνο ένα σκαλιστήρι.
Το, παίρνει, τότε, ο γέροντας και τρέχει να τους προφτάσει φωνάζοντας: "Παιδιά, πάρτε και αυτό που ξεχάσατε στο κελλί μου!". Εκείνοι, τότε, θαυμάζοντας την ανεξικακία του έφεραν όλα τα κλεμμένα πίσω στο κελλί του και, μετανοημένοι, είπαν μεταξύ τους: "Πραγματικά, είναι άνθρωπος του Θεού αυτός εδώ!"

(Απ'το γεροντικό...)
http://aoratigonia.blogspot.com/

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.