Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Εκοιμήθη ο Αγιορείτης Μοναχός π.Νικόδημος Μπιλάλης

Εκοιμήθη το απόγευμα της Τετάρτης ο Αγιορείτης μοναχός π. Νικόδημος Μπιλάλης σε ηλικία 85 ετών. Η αδόκητη απώλειά του οφείλεται σε δυστύχημα, καθώς ο μακαριστός αγιορείτης μοναχός την ώρα που ήταν ανεβασμένος σε μία σκάλα στο Κελί Υπαπαντής στην Καψάλα έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Κατά σύμπτωση, αντίστοιχες ήταν οι συνθήκες συνέπεια των οποίων εκοιμήθη και ο Αγ.Αθανάσιος ο Αθωνίτης,
του οποίου τον βίο συνέγραψε ο μακαριστός, πλέον, π. Νικόδημος Μπιλάλης.
Ο Μακαριστός π. Νικόδημος Μπιλάλης ήταν Θεολόγος – Φιλόλογος με πλούσιο συγγραφικό έργο και δράση με ομιλίες για πολλά θέματα.
Ήταν από τους εμπνευστές και δημιουργούς της Π.Ε.ΦΙ.Π (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων), που μέχρι σήμερα επιτελεί τεράστιο έργο στην βοήθεια και στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και στην αποφυγή των εκτρώσεων.
 του Αντώνη Τριανταφύλλου -Πηγή:amen.gr
Ο Θεός να τον αναπαύσει. 
Υπήρξε λόγιος καλός θεολόγος και καλός φιλόλογος. Συνέβαλε πολύ και στον σύλλογο πολυτέκνων. Αιωνία να είναι η μνήμη αυτού στη Βασιλεία του Θεού!!!!!!!!
 Ένας ακόμη πρεσβευτής προς τον Κύριο!
Ας έχουμε την ευχή του ......


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.