Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Εορτασμός των 350 ετών από τα εγκαίνια της Παναγιάς της Μεσανής στο Καστέλι του Εμπορείου της Σαντορίνης

Με τη συμπλήρωση των 350 ετών από τα εγκαίνια του Ιστορικού Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου «Παναγία η Μεσανή», που βρίσκεται στο Καστέλι του Εμπορείου της Σαντορίνης έγιναν οι λατρευτικές εκδηλώσεις του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ Νικολάου.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο μας, σχετικά με τον αναφερόμενο ναό του καστελιού «Παναγία Μεσανή» η οποία είναι μια πανέμορφη εκκλησία χτισμένη κατά την περίοδο (1537-1660), και το ξυλόγλυπτο τέμπλο της είναι από το 1883.
Επίσης ο αναφερόμενος ναός έχει ένα από τα ομορφότερα καμπαναριά της περιοχής μαςΤα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.