Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αναφορά Θηραϊκού Εορτολογίου για την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καταφρονείς την υπομονή και την μακροθυμία του Θεού. Μάθε όμως ότι σε απειλεί μεγάλη καταστροφή, που θα σ' εύρη σαν ανεμοστρόβιλος και κανείς δεν θα μπορέση να σε σώση". 

Αυτά τα λόγια, με θάρρος και παρρησία, είπε κατα πρόσωπο στον Αυτοκράτορα Λέοντα τον Αρμένιο ο άγιος Θεοφύλακτος επίσκοπος Νικομηδείας, του οποίου η Εκκλησία σήμερα τιμά την μνήμη

Οι κακοί ξεθαρρεύονται και προάγονται στην κακία τους, επειδή ακριβώς παρεξηγούν την ανοχή και την μακροθυμία του Θεού και επειδή αγνοούν ότι "ου βραδύνει Κύριος της επαγγελίας, ως τινες βραδυτήτα ηγούνται, αλλά μακροθυμεί εις ημας μη βουλόμενός τινας απολέσθαι, αλλά πάντας εις μετάνοιαν χωρήσαι". 

Οι αμετανόητοι μαζεύουν και θησαυρίζουν "οργήν εν ημέρα οργής και αποκαλύψεως δικαιοκρισίας του Θεού". 

Φοβερό πράγμα να σε περιμένη ο Θεός και να μη θέλης να το καταλάβης.

  • 6:30 στην Ενορία Εμπορείου 

  • 17:00 στις Ενορίες Καμαρίου - Ημεροβιγλίου -Καρτεράδου- Κοντοχωρίου
  • 17:30 στον Μητροπολιτικό Ναό Φηρών
Λατρευτικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα Ακολουθιών Σαντορίνης

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.