Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εορταστικό Πρόγραμμα Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 24 & 25 Μαρτίου 2015

Από τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου Θήρας, έχουμε το πιο κάτω εορταστικό πρόγραμμα του ομώνυμου Ναού.
Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 και στις 4:00 το απόγευμα θα γίνει μικρός Εσπερινός στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που βρίσκεται στη περιοχή του λόφου "ΓΑΒΡΙΛΟΣ".
Στη συνέχεια θα γίνει Λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγιάς - Γαβριλιανής προς τον Μεγαλοπρεπή
Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, ο οποίος δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Μετέπειτα στις 6:30 θα γίνει Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ  Επιφανίου.
Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015, και στις 6:30 το πρωί θα ακολουθήσει Μεσονυκτικό - όρθρος - Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Δοξολογία επί της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.
Το απόγευμα στις 5:00 θα γίνει Εσπερινός Αποδόσεως της Εορτής, Μικρό Απόδειπνο μετά του Μεγάλου Κανόνος.

 

 

Κλικ εδώ! Δ΄ Στάση Χαιρετισμών στο Εμπορείο της Σαντορίνης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλου 20.3.2015

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.