Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, με θέμα «Η Εκκλησία και το 1821». Στην Χριστιανική Αίθουσα της Μητροπόλεως Θήρας 22.3.2015

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων  διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κατάμεστη χριστιανική αίθουσα της Ι.Μ. Θήρας που έλαβε χώρα την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα.
Ομιλητής του προγράμματος ήταν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, με θέμα «Η Εκκλησία και το 1821», ο οποίος
αναφέρθηκε λεπτομερώς στο αντικείμενο του θέματος, όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στη συνέχεια (από 14:20 χρονοδιάγραμμα του πιο κάτω βίντεο), μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.    
Την εκδήλωση πλαισίωσε επάξια η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Οίας, και να ευχαριστήσουμε τον εφημέριο της Οίας για το πολύτιμο έργο του, καθώς και λοιπούς συνεργάτες που συνέβαλαν σ΄ αυτό!
Ανάλογη διοργάνωση είχε γίνει και πέρυσι στις  23 Μαρτίου 20014 όπου ομιλητής ήταν ο Πατήρ Γεώργιος ο Μεταλληνός με θέμα  "Το ’21 τότε και σήμερα".

Δείτε το βίντεο του εορταστικού προγράμματος της 22ας Μαρτίου 2015

 
  Πηγή: Αρμενιστής


http://www.romfea.gr
http://www.amen.gr
 Πηγή: Αρμενιστής

 

Κλικ εδώ! Δ΄ Στάση Χαιρετισμών στο Εμπορείο της Σαντορίνης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλου 20.3.2015 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ομιλία από τον Π. Γεώργιο Μεταλληνό με θέμα: Το 1821 τότε και σήμερα. Στην Χριστιανική Αίθουσα της Μητροπόλεως Θήρας 23.3.2014


 

 

Κλικ εδώ, για περισσότερα των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου στη Σαντορίνη

 

  

Κλικ εδώ. Εορτασμός Ευαγγελισμού στην Αρχαία Θήρα της Σαντορίνης 24 & 25.3.2014


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Το τραγούδι του Καραϊσκάκη από την Ευγενία Ξεφτέρη

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Ευαγγελισμού στο Πύργο της Σαντορίνης 25.3.2012

 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.