Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εορτασμός Αγίου Πολυκάρκου στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 23.2.2014

Ο εορτασμός του Αγίου Πολυκάρπου λόγω του Κυριακάτικου εορτασμού, έγινε στον ιερό ενοριακό ναό του Αγίου Χαραλάμπου της Έξω Γωνιάς Σαντορίνης, με αμφιθεατρική θέα στο ανατολικό και απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Όμως μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας μοιράσθηκε πανήγυρη και η εικόνα του Αγίου μεταφέρθηκε στο μικρό και γραφικό ναό του Αγίου Πολυκάρπου, ο οποίος
βρίσκεται στους πρόποδες του χωριού και στη περιοχή ονόματι Κισσηριές.
Ακολουθώντας τον ανηφορικό επαρχιακό δρόμο από το σημείο του ναού, πιο πάνω στη πρώτη στροφή, δεξιά μας συναντάμε ένα χωματόδρομο, ο οποίος μας οδηγεί στον Άγιο Βλάσιο ο οποίος γιόρταζε πρόσφατα, στη συνέχεια και λίγο πιο πάνω από τον επαρχιακό δρόμο στην επόμενη στροφή, αριστερά μας συναντάμε τον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμωνα.
  Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε  ανάλογες εικόνες από το εκκλησάκι του Αγίου Πολυκάρπου, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα

Δείτε το βίντεο

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.