Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εορτασμός Αγίου Θαλλέλαιου, στο Παλιό Χωριό της Σαντορίνης +20 Μαΐου 2012

Ο Άγιος Θαλλέλαιος  (κλικ εδώ για το βίο του) είναι ένας από τους 22 γνωστούς Αγίους Αναργύρους  ο οποίος προσέφερε εντελώς δωρεάν τις ιατρικές του υπηρεσίες στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Η εικόνα του Αγίου βρίσκεται στο εκκλησάκι του Άη Γιωργιού και της Αγίας Άννας, που είναι και το κοιμητήριο του Παλιού χωριού & του Καμαριού της Σαντορίνης.
Η χάρη του Αγίου είναι μεγάλη και στην τοπική μας κοινωνία, αφού τα θαυμαστά σημεία είναι γεγονότα και πράξεις σ΄ αυτούς
που αναζήτησαν με πίστη την βοήθειά του.
Μετά τη Θεία Λειτουργία, έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου και μοιράστηκε πανήγυρη, από τυρί και ψωμί, σαρδέλες, κουφέτο, κέϊκ και σαντορινιό κρασί.
Στο τέλος υπήρχαν και επιπλέον μεζεδάκια, όπως ρέγγα καπνιστή, μελιτζάνα ξιδάτη, παστό λαρδί, σφουγγάτο (ομελέτα) με κολοκύθι και άλλη με πατάτες.

                   Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!
Κλικ εδώ για να δείτε τον εορτασμό του Αγίου Θαλλέλαιου το 2011


 

Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.