Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

"Οι νέοι της Θήρας πορεύονται προς το Πάσχα"

Το γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού και Νήσων και οι συνεργάτες του, Σας προσκαλούν «ως συνοδοιπόρους στην πορεία προς το Πάσχα, μέσα από την διοργάνωση δύο εκδηλώσεων» με τίτλο "οι νέοι της Θήρας πορεύονται προς το Πάσχα".
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μουσική
εκδήλωση τιμής και μνήμης για την γιορτή της 25ης Μαρτίου με θέμα «Ευαγγελισμός και Απελευθέρωση, από το χθές στο σήμερα». 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και η Νεανική Χορωδία της ιεράς Μητρόπολης, μέσα από μια υμνολογική και μουσική παρουσίαση θα μας μεταφέρουν το μήνυμα της γιορτής από το χθές, στο σήμερα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στην Χριστιανική Εστία στα Φηρά.

Την Κυριακή 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του π. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, Υπεύθυνου Ποιμαντικής Αγωγής Νεότητας και συγγραφέα των κατηχητικών βοηθημάτων, με θέμα «Η κατήχηση των νέων στα πλαίσια της οικογένειας και της ενορίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στην Χριστιανική Εστία στα Φηρά.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Θήρας, στο τηλέφωνο 6948898472 και στο email neotitathiras@yahoo.gr 
 http://neotitathiras.blogspot.com

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.