Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Προσπάθεια συλογγής ρουχισμού - κλινοσκεπασμάτων - υποδημάτων και παιχνιδιών, από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας

Από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων γίνεται μια όμορφη και φιλανθρωπική προσπάθεια προς τις αδύνατες κοινωνικές τάξεις, που αντιμετωπίζουν ακόμη εντονότερα προβλήματα από την τρέχουσα καθημερινότητα, αναφέροντας ως ακολούθως:


 Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων συνεχίζει την προσπάθεια συλλογής ρουχισμού, υποδημάτων
κλινοσκεπασμάτων και παιχνιδιών για την στήριξη των απόρων αδελφών που θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαρτίου
Ήδη προχθές, σύμφωνα με το από 15.3.2012 έγγραφό της, Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωΐ 10:00 με  12:00 και με την προβολή, στήριξης και συνεργασίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κόκκινης στον Καρτεράδο της Σαντορίνης  πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκστρατεία συλλογής των προαναφερόμενων ειδών. 
 Τα είδη αυτά θα διατεθούν στις Μητροπόλεις αστικών περιοχών για τους πολυτέκνους, αστέγους και τους έχοντας ανάγκη αδελφούς, τα δε παιχνίδια σε κατάλληλα ιδρύματα. 


  Πληροφορίες: τηλ. 6948898472 από 10 π.μ.-12 μ.μ 
Ευχαριστούμε θερμά για το δυναμικό και βουβό έργο της Μητροπόλεως μας, καλώντας τον κάθε ενδιαφερόμενο, όπως συμβάλλει ανάλογα για την βοήθεια και στήριξη στο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.