Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Εορτασμός Θεοφανείων στο Καμάρι της Σαντορίνης 2012

 Γράφει ο Αρμενιστής
Ο σημερινός εορτασμός των Θεοφανείων έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην περιοχή του Καμαρίου της Σαντορίνης. 
Κατά την έξοδο του εκκλησιάσματος από τον Ενοριακό Ναό της Μυρτιδιώτισσας, η Κατηχητική Συντροφιά του Καμαρίου συνέχισε να λέει και σήμερα τα Φωτοκάλαντα  στο κοινό.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή,  από ισχυρούς ΝΑ ανέμους εντάσεως 9 μποφόρ, έγινε και ο Αγιασμός
των υδάτων στη θαλάσσια περιοχή του Καμαριού.

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, η θάλασσα είχε υποχωρήσει κάτω από το σημείο της «Καμάρας» και ήταν αρκετά δύσκολο να ρίξουν το Σταυρό στη θάλασσα, σε συνδιασμό με τους πολύ ισχυρούς ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή.

Πάραυτα, έγινε με κάθε τολμηρή διαδικασία η ρίψη του Σταυρού και τον έπιασε ο συγχωριανός μας Ελευθέριος Μάινας, εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να του χαρίζει ο Θεός Υγεία και Ευλογία, στην οικογένειά του, αλλά και σ΄ όλο τον κόσμο.Ο κύκλος του σημερινού εορτασμού έκλεισε με την επιστροφή της εικόνας στο γραφικό και πανέμορφο ξωκλήσι του Άι Νικόλα, όπου αποχαιρέταγε το εκκλησίασμα η Κατηχητική Συντροφιά του Καμαρίου με τα Φωτοκάλαντα της περιοχής μας.Ακολουθεί ανάλογο φωτογραφικό υλικό της εορταστικής ημέρας των Θεοφανείων από τον Αρμενιστή

Δείτε το βίντεο στη παραλία του Καμαριού

 
Δείτε περισσότερο φωτογραφικό του εορτασμού των Θεοφανείων 
Δείτε αποσπάσματα απο τον Αγιασμό στην Ενορία του Καμαριού 
 Δείτε το ακόλυθο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Αρμενιστή

Χ Ρ Ο Ν Ι Α    Π Ο Λ Λ Α
Για τον εορτασμό του 2011 κάνε κλικ Εδώ.
Επίσης για το ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα το 2011 κάνε κλικ Εδώ.
Για να δείτε περισσότερα από το μικρό εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα κάνε κλικ Εδώ.
Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.