Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μια άγνωστη υπερπολύτεκνη και πικραμένη Μάνα, έφυγε μ΄ ένα καημό και ένα παράπονο…….

Στο διάβα της ζωής μας, είναι συχνό φαινόμενο να παρελαύνουν ανάμεσά μας άνθρωποι απαρατήρητοι, άσημοι, απλοί και περιφρονημένοι, ενώ εν αντιθέσει με αυτούς, αναζητούμε κοσμικούς και διακεκριμένους  ανθρώπους καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια προκειμένου να ενταχθούμε σε ανώτερες κοινωνικές τάξεις, προς ικανοποίηση του ευατού μας....  
Ο πόνος και ο καημός των απλών και ταπεινών αυτών ανθρώπων
βρίσκεται βαθειά και καλά κρυμμένος στα άδυτα της ψυχής των, έχοντας όμως ένα μοναδικό και βασικό όπλο που δεν μπορέσαμε ποτέ να αποκτήσουμε εμείς, την Υπομονή και τα Ωφέλημα Παράγωγά της…. 
Ένας λοιπόν από αυτούς τους ανθρώπους είναι και μια άγνωστη - γνωστή και υπέρ-πολύτεκνη  μάνα, που έφυγε πρόσφατα από τον κόσμο αυτό, με κάθε καημό που έκρυβε καλά μέσα της, αλλά ίσως όμως αυτή η περιφρονημένη Μάνα να είναι πολύ γνωστή στη Βασιλεία του Θεού και να μας αγναντεύει σήμερα από τη θέση της αιωνιώτητας, της Βασιλείας Του …….
Στα μάτια όμως της εφήμερης και κοσμικής κοινωνίας είχε πέσει τόσο χαμηλά, ώστε στα χείλη μας βασίλευε η απλότητα της κατάκρισης για το επίπεδο  που είχε φθάσει.
Ποτέ μας δεν εξετάσαμε ποιοι άραγε να ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν  στο  σημείο αυτό, και ποτέ δεν είδαμε το βαρύ και ασήκωτο σταυρό που έσερνε σ΄όλης της ζωή.....
Η ψυχούλα αυτή μπορεί να μην ήξερε γράμματα, αλλά μ΄ αυτά τα ολίγα που έγγραψε, ήταν μια βροντερή γροθιά στο στομάχι της ανάλγητης κοινωνίας μας....
Γεια και χαρά Μεγαλειότατοι - Μεγάλα Ψάρια,
Δεν θέλω να σας ταλαιπωρήσω πολύ.
Είμαι μια ταλαιπωρημένη Μάνα και θέλω να βοηθήσετε τα παιδιά μου τα ταλαιπωρημένα. 
Είναι κρίμα και άδικο να χάσουμε τα παιδιά μας, ούτε ο Θεός δεν το θέλει αυτό. 
Το μέλλον είναι τα παιδιά, πρέπει να τα προσέχουμε και να τους δείχνουμε τον ίσιο δρόμο. 
Εσείς όσες φορές και αν ήρθατε και μας επισκεφθήκατε Μας εγγράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια. 
Είστε ανάξιοι 
Δείτε και το αυθεντικό της χειρόγραφο που έγραψε ένα περίπου χρόνο πριν τον θάνατό της.
Εμείς μ΄ όλα μας τα πάθη και τα λάθη,  ζητάμε να μας συγχωρέσεις για όλα αυτά, και το μόνο που μπορούμε να σου προσφέρουμε έστω και εκ των υστέρων είναι να σου ευχηθούμε,  καλό σου ταξίδι για την αιωνιότητα……..
 Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.