Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Εορτασμός Αγίου Νικολάου στη παραλία του Καμαριού της Σαντορίνης 6.12.2011

Σε κάθε γωνιά της Ορθοδοξίας τιμάται με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο σημερινός εορτασμός του Αγίου Νικολάου.

Ανάλογη εικόνα έχει και το νησί της Σαντορίνης, το οποίο είναι κατακλυσμένο από διάσπαρτες εκκλησίες και γραφικά εξωκλήσια αφιερωμένα στον προτάτη των θαλασσινών και των πτωχών, εναρμονισμένα απόλυτα με το γεωλογικό μνημείο του νησιού.

Έτσι και στη κατάμαυρη παραλία του Καμαριού της Σαντορίνης γιορτάσθηκε και το πανέμορφο ξωκλήσι του Άη Νικόλα  (1537 - 1650) που βρίσκεται στη περιοχή «Καμάρα» και στους πρόποδες του βουνού το οποίο απλώνεται αρμονικά στα πεντακάθαρα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Το εκκλησάκι του Αϊ Νικόλα
είναι πασίγνωστο στον κάθε επισκέπτη του νησιού, αφού βρίσκεται στην πλέον πολύφημη και κοσμοπολίτικη παραλία του Καμαριού της Σαντορίνης.
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΡΕΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ

Εν συνεχεία και πιο κάτω ακολουθεί ανάλογο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το αρχείο του Αρμενιστή.

































Πηγή: Αρμενιστής

  Δείτε τα Βίντεο


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.