Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ιερά Αγρυπνία για την κατάθεση της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου & την σύναξη της ιεράς εικόνας της Παναγίας της "Νικοποιού" στο Εμπορείο της Σαντορίνης 1.7.2019

Με αφορμή την εορτή της καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας μας και τη σύναξη της ιεράς εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου των Βλαχερνών της Κυρίας «Νικοποιού» που θησαυρίζεται ως Βηματάρισσα στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης, όπου θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία τη Δευτέρα 1η Ιουλίου (και ώρα 20:30) προς Τρίτη 2 Ιουλίου.
Την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 18:00 θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανών της Υπεραγίας Θεοτόκου «Νικοποιού».
Η ιερά εικόνα της Παναγίας της Βλαχερνίτισσας της Κυρίας «Νικοποιού» χρονολογείται στο 18ο αιώνα και προέρχεται από τους Αγίους Τόπους όπου καθιερώθηκε επί του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου του Κυρίου.

Κατά τη διάρκεια της ιεράς αγρυπνίας και του παρακλητικού κανόνος θα τίθενται για προσκύνηση τμήμα εκ της τιμίας εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου και ιερό λείψανο του επίσης εορτάζοντος Αγίου Ιωάννου του Μαξίμοβιτς.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΑΠΟ 30.06.2019 ΕΩΣ 07.07.2019

Κλικ πάνω στο πρόγραμμα για την μεγένθυσή του!

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη



 

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.