Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Εορτασμός της Ορθοδοξίας στην Παναγία την Επισκοπή στη Σαντορίνη 20.3.2016

Την πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Εκκλησία μας πανηγυρίζει το θρίαμβο της Ορθοδοξίας, εορτάζοντας την Αναστήλωση των ιερών εικόνων της ορθής πίστεως, καταπατόντας όλες της αιρέσεις, οι οποίες είχαν φανεί απαρχής του χριστιανισμού και στερεώθηκε για πάντα!
Γι' αυτό η Κυριακή αυτή καλείται Κυριακή της Ορθοδοξίας. Έτσι λοιπόν και  στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Επισκοπής που βρίσκεται στην περιοχή της Επισκοπής Γωνιάς - Παλιό Χωριό,

γιορτάστηκε με βαθειά θρησκευτική κατάνυξη  η Κυριακή της Ορθοδοξίας όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε λιτανεία γύρω από τον ναό, την οποία μπορείτε να δείτε  αποσπασματικά, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας

 Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή! 
Δείτε το βίντεο!!!


Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Παναγιά την Επισκοπή του  Παλιό Χωριό ή Μέσα Γωνιά - Επισκοπή Γωνιά της Σαντορίνης!

Πηγή: Αρμενιστής


 Πηγή: Αρμενιστής

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Ορθοδοξίας και των Αγίων 40 Μαρτύρων στο Καμάρι της Σαντορίνης 9.3.2014 

 


 

 

 

Κλικ εδώ! Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Καμάρι της Σαντορίνης 4 Μαρτίου 2012

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός της Ορθοδοξίας στην Παναγία την Επισκοπή στη Σαντορίνη 24.3.2013 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ! Κυριακή της Ορθοδοξίας και της Αγίας Υπομονής ( +13 Μαρτίου 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός της Ορθοδοξίας στο Καμάρι της Σαντορίνης 24.3.2013 

 

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Παναγιά την Επισκοπή του  Παλιό Χωριό ή Μέσα Γωνιά - Επισκοπή Γωνιά της Σαντορίνης!


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός ΣαντορίνηΤα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.