Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα ομιλιών στην Χριστιανική Εστία της Μητροπόλεως Θήρας κατά την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής Μάρτιος & Απρίλιος 2016

Πρόγραμμα ομιλιών της Αγίας και Μ. Τεσσαρακοστής 2016 στην Χριστιανική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού & Νήσων.
Από την Ιερά Μητροπόλη Θήρας Αμοργού & Νήσων ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα των ομιλιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής από 13 Μαρτίου 2016, μέχρι και την Ε’ Κυριακή των Νηστειών 17 Απριλίου 2016 και στις 6:30 το απόγευμα, στην Χριστιανική Εστία των Φηρών της
Σαντορίνης. 
Κυριακή 13.3.2016 της Τυρινής: Ομιλητής κ. Ανέστης Κεσελόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. με θέμα: Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, ασυρματιστής στις συχνότητες του Θεού. 

Κυριακή 20.3.2016 της Ορθοδοξίας: Ομιλητής Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος με θέμα: Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης, ο Θεολόγος της ερήμου. 

Παρασκευή 25.3.2016 Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κατά την διάρκεια των Χαιρετισμών στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος στον ΚΑΡΤΕΡΑΔΟ Σαντορίνης: Αιδ.  Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Γκίκας, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. με θέμα: Η αγιότητα σήμερα.

Κυριακή 27.3.2016 Β΄ Νηστειών: κ. Χαράλαμπος Μπούσιας, Μέγας Υμνογράφος της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας με θέμα: Ο χαρισματούχος Γέροντας Πορφύριος, όπως τον γνώρισα. 

Κυριακή 10.4.2016 Δ΄ Νηστειών: Παν. Αρχιμανδρίτης π. Ιερεμίας Γεωργαλής με θέμα: Ο Όσιος Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, μία σύγχρονη μορφή της Πάτμου. 

Τρίτη 12.4.2016 στις 6:30 το απόγευμα στην Χριστιανική Εστία των Φηρών: Παν. Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ ο Βατοπεδινός με θέμα: Ο Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής και οι σύγχρονοι Αγιορείτες Όσιοι Γέροντες. 

Κυριακή 17.4.2016 Ε΄ Νηστειών: Μητροπολίτης Παροναξίας με θέμα: Η οσιακή μορφή του Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου.

Κλικ πάνω στο πρόγραμμα για την μεγένθυσή του!
Πιο αναλυτικά:




Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την περιοχή των Φηρών της Σαντορίνης

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μ. Σαρακοστής του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπου Έξω Γωνιάς Σαντορίνης

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης, από 13.3.2016 έως και 20.3.2016

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την περιοχή των Φηρών της Σαντορίνης

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.