Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αγρυπνία επί της απόδοσης της εορτής της Υπαπαντής, και της Ανακομοιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδη στο Εμπορείο της Σαντορίνης 8.2.2015 στις 9:00 το βράδυ

Σήμερα Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και στις 9:00 το βράδυ, προς Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία με αφορμή την απόδοση της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου και της Ανακομοιδής των Ιερών Λειψάνων του Νεοφανούς Αγίου της Εκκλησίας μας, του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδη, στο Σιναΐτικο Μετόχιο της Αγίας Αικατερίνης του Εμπορείου της Σαντορίνης.
   Επιγραματικά σας γνωρίζουμε ότι προς τιμή και μνήμη του του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη του νέου Ομολογητού, πριν δύο εβδομάδες θεμελιώθηκε νέος Ιερός Ναός στην Ενορία του Εμπορείου της Σαντορίνης, όπου, όταν αποπερατωθούν οι εργασίες της ανοικοδομήσεώς του, θα εορτάζεται πλέον η μνήμη του μεγάλου αυτού Αγίου.

Κλικ εδώ. Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Γεωργίου  Καρσλίδη

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Αικατερίνης στο Εμπορείο της Σαντορίνης 24, 25.11.2013 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.