Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Μητροπολίτης Κυνουρίας που μαζεύει πατάτες για τα ιδρύματα

patates-3Στο όμορφο Λεωνίδιο της Κυνουρίας, κάτω από τα επιβλητικά κόκκινα βράχια με την ονομασία Μύλοι και Γαλιώρα, βρίσκεται ένα από τα κτήματα της Ιεράς Μόνης Αγ. Νικόλαου Σίντζας Λεωνιδίου.
Όπως κατ' έτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυνουρίας Αλέξανδρος, στα μέσα του μηνός Μαρτίου, εφύτευσε στο κτήμα αυτό τρία στρέμματα με πατάτα.
Σήμερα 29η Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη, ο Σεβασμιώτατος, Ιερείς εκ της Τριπόλεως και του Λεωνιδίου, εθελοντές και συνεργάτες,
από πρωίας ρίχτηκαν στην εργασία, με σκοπό την συγκομιδή άνω των τεσσάρων τόνων οικολογικής πατάτας.
Οι πατάτες οι οποίες συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρόνο θα διανεμηθούν στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στα Γηροκομεία, τον Οίκο Τυφλών Τριπόλεως, και τα Φιλανθρωπικά Προγράμματα της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Φ. Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» τόσο στο Λεωνίδιο, όσο και στην Τρίπολη για την στήριξη των αναξιοπαθούντων αδελφών μας.
Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές, στον ακούραστο Ποιμενάρχη, που είναι η ψυχή τέτοιων πρωτοβουλιών και ενεργειών ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να τον Αξιώνει και να του χαρίζει υγεία, ο Άγιος Νικόλαος που είναι προστάτης της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας στην οποία Μονή ανήκει το κτήμα αυτό, να του χαρίζει μακροημέρευση επ' αγαθώ της τοπικής μας Εκκλησίας.
patates-1
patates-2
patates-4
patates-5
patates-6
patates-7
 patates-3
http://www.romfea.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.