Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Εορτασμός Αγίου Θαλλέλαιου στο Παλιό Χωριό της Σαντορίνης 20.5.2014

Ένας από τους 22 γνωστούς Αγίους Αναργύρους είναι και Άγιος Θαλλέλαιος ο οποίος προσέφερε δωρεάν τις ιατρικές του υπηρεσίες στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Στο εκκλησάκι του Άη Γιωργιού και της Αγίας Άννας, όπου είναι και το κοιμητήριο του Παλιού χωριού & του Καμαριού της Σαντορίνης, βρίσκεται η εικόνα του Αγίου.
Η χάρη του Αγίου είναι μεγάλη και στην τοπική μας κοινωνία,
αφού τα θαυμαστά σημεία είναι γεγονότα και πράξεις σ΄ αυτούς που αναζήτησαν με πίστη την βοήθειά του.  
Μετά τη Θεία Λειτουργία, έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου, στη συνέχεια ευλογήθηκε και μοιράστηκε πανήγυρη, από τυρί και ψωμί, σαρδέλες, κουφέτο, κέϊκ και σαντορινιό κρασί.
                   Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!
   Δείτε το βίντεο!Πηγή: Αρμενιστής

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Θαλλέλαιου, στο Παλιό Χωριό της Σαντορίνης 20 Μαΐου 2012

 

 

 

Κλικ εδώ για να δείτε τον εορτασμό του Αγίου Θαλλέλαιου το 2011Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.