Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Εορτασμός Αγίου Χριστοδούλου στο Καρτεράδο της Σαντορίνης 16.3.2013

Ο εορτασμός της κοιμήσεως του Αγίου Χριστοδούλου στο Καρτεράδο της Σαντορίνης έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, όπου και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ Επιφάνιος.
Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε περιφορά της εικόνας στα γραφικά και στενά σοκάκια του Καρτεράδου με συνοδεία τη μουσική μπάντα του Δήμου Θήρας.

Μετέπειτα ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη από μπακαλιάρο κοκκινιστό με πατάτες και ντόπιο κρασί!
Στη  συνέχεια ακολούθησε γλέντι με τοπικά μουσικά όργανα, στην αίθουσα που βρίσκεται κάτω από το ναό, όπου μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες  από το αρχείο της ιστοσελίδας μας 
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα  

Κλικ εδώ! Εορτασμός της ανοικομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Χριστοδούλου, στο Καρτεράδο Σαντορίνης 20 & 21 Οκτωβρίου 2012

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.