Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Εορτή της Αγίας Θεοδώρας της Βασίλισσας και Πολιούχου της Άρτας 11 Μαρτίου 2013

Η εορτή της Αγίας Θεοδώρας της βασίλισσας και πολιούχου της Άρτας
Εορτάστηκε σήμερα πανηγυρικά στην πόλη της Άρτας, η εορτή της πολιούχου Αγίας Θεοδώρας της Βασίλισσας της Άρτας
Πλήθος κόσμου κατέκλυσαν τον ναό για να προσκυνήσουν την χάρη της και να λάβουν την ευλογία από τα άγια λείψανα της.   Κεντρικό σημείο του εορτασμού αποτέλεσε η λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της εικόνας της Αγίας.   

Η ζωντανή παρουσία της Αγίας στην πόλη που επιβεβαιώνεται
από τα θαύματα στους κατοίκους αλλά και σε όσους την επικαλούνται είναι μια ακόμα απόδειξη πως οι Άγιοι ζουν και δεν παύουν να πρεσβεύουν στον Κύριο  για μας και να μας προτρέπουν να γίνουμε και εμείς Άγιοι.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό του εσωτερικού του Ιερού Ναού της Αγίας Θεοδώρας, από τους αδελφούς και συνεργάτες των Αναβάσεων, Κωνσταντίνου και Σταυρούλας :




























 http://anavaseis.blogspot.gr

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.