Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Εορτασμός Αγίου Ευσταθίου στο Κοντοχώρι της Σαντορίνης 19 & 20.9.2012

Ο περικαλλής ενοριακός Ναός του Αγίου Ευσταθίου Κοντοχωρίου βρίσκεται κάτω από το Δημοτικό Σχολείο των Φηρών και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης του νησιού.
Ανοικοδομήθηκε κατά το έτος 1867 και αποτελεί ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα της περιοχής και είναι άριστα συνδεδεμένος με την τοπική μας παράδοση.    

Κατά τον εορτασμό του Αγίου Ευσταθίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και
Νήσων κ.κ. Επιφανίου.   
Μετά τη Θεία Λειτουργία επακολούθησε   λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου, και στη συνέχεια μοιράσθηκε πανήγυρη  κρέας κοκκινιστό με πατάτες, αλλά και άφθονο ντόπιο κρασί.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.Πηγή: Αρμενιστής


Κλικ εδώ για να δείτε τον Εορτασμό του Αγίου Ευσταθίου στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης 19 & 20.9.2012Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.