Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Θαύματα Αγίου Λουκά Επισκόπου Συμφερουπόλεως

Νέα θαύματα που συνέβησαν σε οικεία πρόσωπα θα θέλαμε να αναφέρουμε:
ο Θ. Α έπασχε από νεοπλασματικη ασθένεια του Hodgkin και ήδη όταν το αντιλήφτηκε είχε προχωρήσει αρκετά.
O αγώνας μεγάλος η ταλαιπωρία ακόμα μεγαλύτερη από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος γιατρός.
Oι συγγενείς έτρεχαν να δώσουν λύσεις στα διάφορα προβλήματα που συνεχώς έβγαιναν στη πορεία της νόσου.
O ασθενής υπέμενε με καρτερικότητα τη νόσο και τα συνακόλουθα της και προσευχόταν στο Θεό για τη πορεία της υγείας του. 
Ένα βράδυ μετά από μια έντονη μέρα και μετά από πολύ προσευχή από καρδιάς κοιμήθηκε και βρέθηκε μπροστά στη Μητρόπολη της
πατρίδος του και είδε το Μητροπολίτη μαζί με έναν άλλον ρασοφόρο.

O Θ. έτρεξε με λαχτάρα να πάρει την ευχή του Δεσπότη, (μιας και στη πραγματικότητα πρόκειται για έναν πολύ πνευματικό Μητροπολίτη), αλλά εκείνος τον σταμάτησε λέγοντας τον, όχι από μένα αλλά από τον Επίσκοπο Συμφερουπόλεως Λουκά Γιασενέτσκι (ανέφερε χαρακτηριστικά και το επίθετο) .

ο Θ όντως χωρίς να έχει ιδέα ποιος είναι, έσκυψε να πάρει την ευχή του αγνώστου σε εκείνον Μητροπολίτη κατά σύσταση του Δεσπότη του.

Σκύβοντας για τη μετάνοια βλέπει καθώς ο Άγιος Λουκάς έτεινε το χέρι του στον Θ για ευλογία, να ξεπροβάλει κάτω από το ράσο η άσπρη μπλούζα του ιατρού.

Ξύπνησε όλος ηρεμία, χαρά και αισιοδοξία. Οι μέρες πέρασαν καλύτερα, τα αποτελέσματα άρχισαν να είναι ενθαρρυντικά και τελικά όλα πήγανε καλά.

Μετά από καιρό σε βιβλιοπωλείο είδε τυχαία το γνωστό βιβλίο του π. Νεκταρίου Αντωνόπουλου και αναγνώρισε τον νέο Μεγάλο Άγιο της Χριστιανοσύνης και σωτήρα του.

Μια άλλη περίπτωση ταχείας επέμβασης του Αγίου Λουκά συνέβη σε ένα αδελφό.
ξαφνικά εμφάνισε μια ρινορραγία με αμφίβολο μέλλον, και πήγε σε γνωστό μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Μετά από εξετάσεις βρέθηκε οτι πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως και έδωσαν το προϋπολογισμό 8000 ευρώ.
τα χρήματα πολλά για τη συγκεκριμένη εγχείρηση και παρακάλεσε τον Άγιο Λουκά να δείξει τι πρέπει να κάνει.

Δεν πέρασε μισή ώρα και από το πουθενά δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν υπάλληλο του λογιστηρίου που ρωτούσε το φίλο τι εγχείρηση θα κάνει γιατί τον έχουν χρεώσει με 2 αναισθησιολόγους 1 καρδιολόγο και γενικά ένα τιμ γιατρών που είναι για βαριά και δύσκολη εγχείρηση.
Μετά από τηλεφωνήματα βρέθηκε γνωστός γιατρός σε κρατικό νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε καλύτερα και με ελάχιστο κόστος....

ο Άγιος λοιπόν της ταχείας Βοήθειας....δόξα τω Θεώ 

 http://ahdoni.blogspot.com

 Θαύμα Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας κλικ εδώ

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.