Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αγιοταφίτης Γέροντας Ιουστίνος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φρέατος του Ιακώβ, στο Εμπορείο της Σαντορίνης από 24 έως 27.12.2019

Στο Εμπορείο Θήρας θα ευρίσκεται από τις 24 έως τις 27 Δεκεμβρίου ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της εν Σαμαρεία Ιεράς Μονής Φρέατος του Ιακώβ, Γέροντας Ιουστίνος Αγιοταφίτης.
Ο Γέροντας Ιουστίνος με την άδεια του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ΄ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου θα μεταφέρει στο νησί μας την ευλογία του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου και του εν Βηθλεέμ Θεοδέγμονος Ιερού Σπηλαίου.
Κατά την ημέρα των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Εμπορείου και στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στον ίδιο Ιερό Ναό θα ομιλήσει για την πολυετή εμπειρία του στους Αγίους Τόπους, το μαρτυρικό Φρέαρ του Ιακώβ και τον προκάτοχό του Άγιο νέο Ιερομάρτυρα Φιλούμενο. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μάλιστα θα τίθενται για προσκύνηση ιερά λείψανα, αίμα και άμφια του Αγίου Φιλουμένου.

https://www.facebook.com

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Υποδοχή Επιτραχηλίου του Αγίου Ενδόξου & Νέου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 9.12.2016

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Σπυριδώνου στο Εμπορείο Σαντορίνης 12.12.2016 

 

 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Εορτασμός Εσπερινός Αγίου Σπυριδώνου στο Εμπορείο Σαντορίνης 11.12.2016, όπου και παραβρέθηκε ο Γέροντας Ιουστίνος ο Αγιοταφίτης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Φρέατος του Ιακώβ και διάδοχος του Αγίου Φιλουμένου.
Ομιλία Γέροντος Ιουστίνου του Αγιοταφίτου Ηγούμενος Ι. Μ. Φρέατος του Ιακώβ για τα Πανάγια Προσκυνήματα και τον Άγιο Φιλούμενο
 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ο Άγιος Φιλούμενος! Ένας Άγιος των ημερών μας +29.11.1979 


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Υποδοχή Ιερού Λειψάνου και Επιτραχηλίου του Αγίου Ενδόξου & Νέου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.