Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ιερά Αγρυπνία επί την σύναξη της ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου "Γαλακτοτροφούσης" στο Εμπορείο της Σαντορίνης 2.7.2018

Με αφορμή τον εορτασμό της Υπεραγίας Θεοτόκου "Γαλακτοτροφούσης, καθώς επίσης και του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Γερασίμου του Νέου του εκ Μεγάλου Χωρίου Ευρυτανίας,  θα πραγματοποιηθεί Ιερά αγρυπνία την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και στις 8:30 το βράδυ, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης, όπου φυλάσσεται παλαιά ιερά εικόνα της Παναγίας της «Γαλακτοτροφούσης» κομισθείσα από τους Αγίους Τόπους όπου καθιερώθηκε επί του Θεομητορικού Μνήματος στη Γεθσημανή.

Στην ιερά αγρυπνία θα τίθεται για προσκύνηση ιερό λείψανο του επίσης εορτάζοντος στις 3 Ιουλίου Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Γερασίμου του Νέου του εκ Μεγάλου Χωρίου Ευρυτανίας.
Προ της ενάρξεως της ιεράς αγρυπνίας και με έγκριση και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Επιφανίου, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό από τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Εμπορείου η λάρνακα η περιέχουσα τα ευωδιάζοντα ιερά λείψανα του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών (προσφυώς ονομασθέντος) Προσδοκίου τα οποία θαυμαστώς ευρέθησαν κατά το έτος 2015.


 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους αεροπορικώς από 28.11.2018 έως 4.12.2018 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της Σαντορίνης από 28.11 έως & 4.12.2018

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.