Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους αεροπορικώς από 28.11.2018 έως 4.12.2018

Από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα προσκυνήματος στην Αγία Γη κατά το χρονικό διάστημα: από 28 Νοεμβρίου έως & 4 Δεκεμβρίου 2018 της ομώνυμης ενορίας, η οποία αναφέρει ότι: 
Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους αεροπορικώς από 28.11.2018 έως 4.12.2018
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Φρέαρ του Ιακώβ  στις 29 Νοεμβρίου που εορτάζει ο Άγιος Ιερομάρτυρας Φιλούμενος ο Αγιοταφίτης και του οποίου το άφθαρτο σκήνωμα φυλάσσεται εκεί.
Επίσκεψη όλων των Παναγίων  Προσκυνημάτων της Αγίας Γης τα οποία οικοδόμησαν οι Βυζαντινοί ημών πρόγονοι και τα φυλάσσουν με αυταπάρνηση Έλληνες Πατέρες, Ιερομόναχοι και Μοναχοί του Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Ενδεικτικά αναφέρονται:
Ιεροσόλυμα (Πανάγιος Τάφος, Γολγοθάς, Πατριαρχείο, Ιερές Μονές εντός και πέριξ της Αγίας Πόλεως), Γεσθημανή, Όρος Ελαιών, Μικρή Γαλιλαία, Βηθλεέμ, Μπετζάλα, Ελ Χαντέρ, "Κάθισμα" Παναγίας, Βηθανία Ιεριχώ, Ιερές μονές Χοζεβά, Αγίου Γερασίμου Ιορδανίτου, Αγίου Θεοδοσίου Κοινοβιάρχου, Οσίου Σάββα Ηγιασμένου, Σαραντάριο Όρος, Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά Ιορδάνης Ποταμός, Τιβεριάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31.7.2018
Πληροφορίες - Προγράμματα Συμμετοχές:
π. Νικόλαος Σιγάλας τηλέφωνο 697 037 3324
Τιμή 790€
Συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια από και προς Σαντορίνη

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της Σαντορίνης από 28.11 έως & 4.12.2018

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης, από 24.6.2018 έως και 1.7.2018

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.