Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Εορταστικό Πρόγραμμα Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 11 & 12 Ιουλίου 2017

Από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα εορτής  επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου της ομώνυμης ενορίας, ως ακολούθως:
Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 6:00 το απόγευμα θα γίνει πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης.
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και στις 6:30 το πρωί, θα γίνει το Μεσονυκτικό, ο Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, στον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρα και στις 6:00 το απόγευμα, θα γίνει Εσπερινός, Παρακλητικός Κανόνας στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη,
χρήση των πιστών με λάδι από την κανδήλα του τάφου του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης που είναι και Σιναΐτικο Μετόχι της Αγίας Αικατερίνης.


Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τίθενται προς προσκύνηση τμήματα εκ των ιερών ενδυμάτων του Οσίου Παϊσίου.
Αλλά πιο αναλυτικά και με περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο πρόγραμμα: του  Οσίου Παϊσίου Αγιορείτου 
 11 & 12 Ιουλίου 2017

Κλικ πάνω στο πρόγραμμα για την μεγένθυσή του!

 

 Κλικ εδώ. Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στην Ι.Μ. Προφήτου Ηλιού Θήρας Τρίτη βράδυ 11 Ιουλίου 2017 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ιερά Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στην Οία της Σαντορίνης Τρίτη βράδυ 11 Ιουλίου 2017

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Παϊσίου στον Ι. Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Καμάρι Σαντορίνης 12.7.2016 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Παϊσίου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 12.7.2015 

 

 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός ΣαντορίνηΤα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.