Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Προσκύνηση Σταυροθήκης & ομιλία στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης 2.4.2017. Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από 26.3.2017 έως και 2.4.2017

Από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της ομώνυμης ενορίας, από 26 Μαρτίου 2017 έως και 2 του  μηνός Απριλίου 2017.
Την Κυριακή 2 Απριλίου, θα τίθεται για προσκύνηση σταυροθήκη η οποία περιέχη Τίμιο Ξύλο από τον Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου, που φυλάσσεται στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Αγίας Παρασκευής Μαζίου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης, θα ομιλήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό (6:00 το απόγευμα) της ίδιας ημέρας με θέμα: Κατανυκτικοί βηματισμοί
Επίσης η Ιερά Εξομολόγηση θα είναι
Δευτέρα 08:00 - 09:30 & Τρίτη 17:00 - 18:30
 Αλλά πιο αναλυτικά και με περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο πρόγραμμα:    
Κλικ πάνω στο πρόγραμμα για την μεγένθυσή
του!
 Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.