Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η φιλαρμονική του Δήμου στον εορτασμό της Παναγίας της Πλατσανής στην Οία 1.4.2017 και στον εορτασμό της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, στον Άγιο Ζωσιμά Καρτεράδου της Σαντορίνης 2.4.2017

Ενόψει των εορτασμών του Ακαθίστου Ύμνου στην Παναγία την Πλατσανή της Οίας της  Σαντορίνης το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, καθώς και του εορτασμού της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας στον Ι.Ν του Αγίου Ζωσιμά του Καρτεράδου της Σαντορίνης Κυριακή 2 Απριλίου 2017 μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει ανάλογη  περιφορά των εικόνων αντοίστοιχα  και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός
Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) του Δήμου Θήρας παράλληλα προγραμματίζει τη συμμετοχή του με τη Φιλαρμονική του Δήμου Θήρας στους προαναφερόμνους προσεχείς εορτασμούς.


 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός της Παναγίας του Ακαθίστου Ύμνου στην Οία της Σαντορίνης, Παναγιά η Πλατσανή 28.3.2015 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας Ε΄ Κυριακή των Νηστειών στον Καρτεράδο της Σαντορίνης 17.4.2016


 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.