Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι καθιερωμένες ομιλίες του Σαββάτου στην εκκλησιαστική αίθουσα της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Καμάρι της Σαντορίνης!

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου ξεκίνησαν οι καθιερωμένες και ωφέλιμες ομιλίες που πραγματοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια, στην εκκλησιαστική αίθουσα του ενοριακού Ναού της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Καμάρι της Σαντορίνης, και οι οποίες συνεχίζονται κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα.
Προσκαλούμε τους φίλους μας αναγνώστες που βρίσκονται στην περιοχή μας, στις προγραμματισμένες και ωφέλιμες ομιλίες που πραγματοποιούνται

από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ματθαίο Μπαρούση και Ιεροκύρηκα της Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων.
Αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο από την τρέχουσα καθημερινότητά μας και να παρακολουθήσουμε τις ψυχωφελείς  ομιλίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.