Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Εορτασμός Αγίου Τιμοθέου στην Έξω Γωνιά της Σαντορίνης 16.8.2016

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Τιμοθέου έγινε μέσα σε κατανυκτικό κλίμα στον ενοριακό ναό του Αγίου Χαραλάμπου της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης.
Στον  πανηγυρικό εορτασμό του Αγίου Τιμοθέου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ Επιφάνιος , όπου στην συνέχεια κήρυξε το Θείο Λόγο της ημέρας, όπως μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο του εορτασμού
.

Οι ιεροψάλτες λάμπρυναν με τις μελωδικές βυζαντινές
ψαλμωδίες τον εορτασμό της ημέρας, και το εκκλησίασμα να συνπροσεύχεται με τους μελωδικούς ψαλμούς της ημέρας, μέσα από την αστείρευτη μουσική βυζαντινή κυψέλη.
Μετά τη Θεία Λειτουργία  έγινε  λιτάνευση των ιερών εικόνων  και στη συνέχεια ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη από ψωμί με τυρί, σαντορινιά τομάτα, τυρόπιτες, τσουρεκάκι,  καθώς και άφθονο ντόπιο κρασί!. 
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες του εορτασμού, μέσα  από το αρχείο της ιστοσελίδας μας
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!
Δείτε το βίντεο!


Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς στην περιοχή της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης   

Πηγή: Αρμενιστής

 Πηγή: Αρμενιστής

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Τιμοθέου στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 16.8.2012

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.