Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Mουσική εκδήλωση στην Κάναβα του Αγίου Παντελεήμωνα της Έξω Γωνιάς Θήρας από την παιδική χορωδία Παραμυθία του ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετσ Ρωσίας 12.7.2016

Φανταστική ήταν η μουσική εκδήλωση στην Κάναβα του Αγίου Παντελεήμωνα της Έξω Γωνιάς    Θήρας, που έλαβε χώρα την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και στις 7:00 το βράδυ, η οποία ήταν πλημυρισμένη από πλούσιες μελωδίες και ποικίλα χρώματα, αλλά και από πλήθος κόσμου για να απολαύσει  την βραδιά αυτή!
Τα παιδιά από την χθεσινή παρουσίαση, έδωσαν με αστείρευτη χαρά και ζωντάνια τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ώτα αλλά
και τα βλέμματα του κοινού που είχε κατακλήσει την πολιτιστική αίθουσα του Αγία Παντεέήμωνα.
Οι μικροί "ήρωες" της βραδιάς είναι από την Παιδική Χορωδία  “Παραμυθία” του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς Ρωσίας, 100 km έξω από την Μόσχα.
Η παραδοσιακή και γραφική Κάναβα του Αγίου Παντελεήμωνα γέμισε από μελωδίες και χρώματα καθώς τα παιδιά παρουσίασαν με αστείρευτο κέφι, τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, τόσο από την πατρίδα τους, όσο και από την χώρα μας, αναγκάζοντας το πλήθος των θεατών να χειροκροτούν ασταμάτητα σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και σ΄ όλους τους διοργανωτές της βραδιάς που μας παρουσίασαν την πανέμορφη εικόνα, την γερόντισσα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς Ρωσίας και όλη της συνοδεία, αλλά και τον Πατέρα Δαμασκηνό, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του Προφήτου Ηλιού Θήρας για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, την οποία μπορείτε να δείτε στην συνέχεια μέσα  από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.

Δείτε το βίντεο!!!Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς στην περιοχή της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης


Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Ιερά Μονή του Προφήτου Ηλιού  της ευρύτερης  περιοχής του Πύργου της Σαντορίνης!

Πηγή: Αρμενιστής

Πηγή: Αρμενιστής


 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Παντελεήμωνος στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 27.7.2015 

 

Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς στην περιοχή της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.