Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ιερά Αγρυπνία Δευτέρα βράδυ 11.7.2016 στο Ι.Ν. Ευαγγελισμού του Εμπορείου Σαντορίνης επί της εορτής του Οσίου Παϊσίου +12 Ιουλίου

Από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  ακολουθεί ανάλογη ενημέρωση αναφορικά με τον εορτασμό του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου που είναι την προσεχή Τρίτη 12 Ιουλίου. 
Η ιερά αγρυπνία για τον εορτασμό του Αγίου θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την Δευτέρα το βράδυ 11 Ιουλίου 2016 στις 8:30, κατά την οποία θα τίθενται για προσκύνηση Ιερά Κειμήλια του Οσίου Παϊσίου.
Στη Θεία Λειτουργία θα ψάλει η χορωδία από μοναχές και παιδιά
από την Ρωσική Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου. 

 

 

 

Κλικ εδώ. Αφιέρωμα στο νεοφανή Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Άγιος Παΐσιος, προσκύνηση εικόνας και τεμάχια εκ των σεπτών τεμαχίων του Οσίου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 2.4.2015 

 

 

 


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.