Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Εγκαίνια έθεσης παιδικού βιβλίου από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο 27.5.2016 στη Χριστιανική Εστία Φηρών Σαντορίνης

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣΟ ενοριακός παιδικός σταθμός "Η Γλυκογαλούσα" Καρτεράδου, της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου τα οποία θα πραγματοποιηθούν
την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά στις 19:00.
Τα εγκαίνια θα τελεστούν από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο  ο οποίος θα επισφραγίσει τη φετινή δράση της Σχολής Γονέων του Παιδικού Σταθμού και θα μιλήσει προς τους γονείς για σύγχρονα θέματα διαπαιδαγώγησης.
Στα εγκαίνια θα συμμετέχει και η κυρία Μαρί Κυριακού.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή 28 και 29 Μαΐου με ωράριο 10:00-13:00 και 17:00-21:00.

Για τα σχολεία θα είναι την Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 08:00 έως τις 14:00.
Από τον Παιδικό Σταθμό  "Η ΓΛΥΚΟΓΑΛΟΥΣΑ"
 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.