Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Εορτασμός Αγίας Μαργαρίτας στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 1.9.2015

Με την αρχή της Ινδίκτου, ήτοι του νέου εκκλησιαστικού έτους καθώς επίσης, την μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Παρθένων και Ασκητριών μετά του διδασκάλου αυτών, αλλά και άλλων Αγίων, όπως και του Αγίου Συμεών του Στυλίτου 
Μία εκ των Αγίων  αυτών είναι και η Αγία Μαργαρίτα, της οποίας ανάλογη εικόνα βρίσκεται στο εξωκλήσι του Αγίου Βλασίου της Έξω Γωνιάς Σαντορίνης.
Στον πανηγυρικό εορτασμό της Αγίας Μαργαρίτας
  χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ.κ Επιφάνιος και στο κήρυγμα της ημέρας, αναφέρθηκε στις πνευματικές, υλικές και κοινωνικές προϋποθέσεις σωτηρίας του ανθρώπου που μπορεί να έχουν πρότυπο την αγιότητα των Πατέρων της Εκκλησίας μας σε αντιδιαστολή με τη σαρκολατρεία και τον άκρατο υλισμό της εποχής μας. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής  Θείας Λειτουργίας ακολούθησε περιφορά  της εικόνας γύρω από το ναό, με την ενδιάμεση ευλογία της πανήγυρης    από ψωμί με τυρί και ντόπιο κρασί! 
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες του σημερινού εορτασμού μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας. Δείτε το βίντεο

Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς στην περιοχή της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης
Πηγή: Αρμενιστής

Πηγή: Αρμενιστής

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Μαργαρίτας στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 1.9.2014

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Εσπερινός Αγίας Αθηνάς στο Ακρωτήρι Σαντορίνης 31.8.2015

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Αθηνάς στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης 1.9.2012


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγιασμός Αγίου Συμεών του Στυλίτου στη ΔΕΗ Μονολίθου Σαντορίνης 1.9.2015Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς στην περιοχή της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.