Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Εορτασμός Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στην Παναγιά Επισκοπή Σαντορίνης 25.1.2015

Στον  ιερό ναό της Παναγιάς της Επισκοπής, βρίσκεται μεγάλη εικόνα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου όπου και κάθε χρόνο γίνεται ο καθιερωμένος εορτασμός του Αγίου, καθώς και ο εορτασμός της Αγίας Μαργαρίτας, με την ανάλογη προσέλευση των προσκηνυτών. 
Μετά τη Θεία Λειτουργία του Αγίου στη συνέχεια  ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη στο εκκλησίασμα, από ψωμί με τυρί, και ντόπιο κρασί!
 Στο τέλος ακολούθησε το καθιερωμένο κυριακάτικο καφεδάκι κάτω από την υπέργυρη χαρουπιά του 15ου αιώνα περίπου, με τα απαραίτητα συνοδευτικά του. 
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες από τον εορτασμό του Αγίου, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα
Δείτε το βίντεο

Πηγή: Αρμενιστής

Πηγή: Αρμενιστής

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου και της Αγίας Μαργαρίτας στη Παναγιά την Επισκοπή Σαντορίνης 25.1.2014 

 

 

 Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.