Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέγερση Ι. Ν. Αγίου Συμεών του Στυλίτου από τη θεμελίωσή του 15.5.2014 μέχρι και την ημέρα εορτασμού του Αγίου 1.9.2014

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Συμεών του Στυλίτου, προβάλουμε τα διαδοχικά στάδια των εργασιών της ανοικοδόμησης του αναφερόμενου Ιερού Ναού του Στυλίτου στον εργοταξιακό χώρο της ΔΕΗ Θήρας, του οποίου ο αγιασμός της θεμελίωσης έγινε  την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, από το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.κ Επιφάνιο.

Είναι γνωστό σ΄ όλους μας το πολύβουο και τραγικό συμβάν της ΔΕΗ Θήρας στις 13 Αυγούστου 2013, από έκρηξη σε μια  από τις γεννήτριες του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρισμού.
   Χωροταξικά και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στη γύρο περιοχή βρίσκεται η Αγία Χαριτίνη της οποίας  τα θυρανοίξια του ναού έγιναν πρόσφατα, ο Άγιος Μάρκος,  ο Άη - Γιάννης πάνω στο βράχο του Μονολίθου.
   Τέλος ευχόμαστε να ολοκληρωθούν ομαλά και εύρυθμα οι περαιτέρω εργασίες για την αποπεράτωση του ναού, και η χάρη του Αγίου να προστατεύει όλους μας και να μας αξιώσει με το καλό να συμμετέχουμε στα θυρανοίξια και τα εγκαίνια του ναού.
Δείτε το βίντεο!


 

Κλικ εδώ. Θεμελίωση Ιερού Ναού προς τιμήν του Αγίου Συμεών του Στυλίτου στη ΔΕΗ της Σαντορίνης 15.5.2014

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.