Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η Άρτα ετοιμάζετε να εορτάσει την πολιούχο της, Αγία Θεοδώρα την Βασίλισσα της Άρτας +11 Μαρτίου

artaΌλα είναι έτοιμα για την μεγάλη τοπική εορτή της Αγίας Θεοδώρας της Βασίλισσας. Η πόλη της Άρτας η άλλοτε ιστορική και περίλαμπρη πρωτεύουσα του Δεσποτάτου της Ηπείρου ντύθηκε τα γιορτινά της και περιμένει τους επισκέπτες - προσκυνητές να συνεορτάσουν την μνήμη της Αγίας.
Ήδη από σήμερα το πρωί συρρέουν στον Βυζαντινό ναό της πλήθος κόσμου, νέοι και ηλικιωμένοι, για να προσκυνήσουν την λάρνακα με τα ιερά της λείψανα ζητώντας την βοήθεια και την μεσιτεία της προς τον Κύριο.
Το απόγευμα και ώρα 6 θα τελεσθή ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και συμπροσευχομένων των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ.Δωροθέου και Άρτης κ. Ιγνατίου.
arta4
arta1
arta3
arta2
arta
http://www.romfea.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.