Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Εορτασμός Αγίου Νικολάου του Πλανά στη Μεσαριά Σαντορίνης 2.3.2014

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου του Πλανά έγινε στο μικρό εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Αγία Υπομονή η οποία εορτάζει στις 13 Μαρτίου και στις 29 Μαΐου, στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και στον Άγιο Νικόλαο τον Πλανά.
Ο ναός αυτός βρίσκεται αριστερά από τον επαρχιακό δρόμο Μεσαριάς - Αεροδρομίου και σε βάθος περίπου 100 μέτρων απ΄ αυτόν.

Ο ναός αυτός θεμελιώθηκε στις 24 Ιουνίου του 2009  και τα θυρανοίξια έγιναν στις 19 Μαΐου του 2010.
Την ημέρα που έγινε ο εορτασμός του Αγίου, σιγόβρεχε καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας και παρόλα αυτά η προσέγγιση των προσκυνητών ήταν αρκετά μεγάλη για τον χώρο του ναού.
   Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε  ανάλογες εικόνες από το εκκλησάκι του Αγίου, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα


Δείτε το βίντεο 

Κλικ εδώ. Άγιος Νικόλαος Πλανάς στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης +2 Μαρτίου


Πηγή: Αρμενιστής
Πηγή: Αρμενιστής

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Υπομονής στη Μεσαριά της Σαντορίνης 29 Μαΐου 2013

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Υπομονής στη Μεσαριά της Σαντορίνης, 29.5.2012

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Μεσαριά Σαντορίνης, 24.8.2012Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.