Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Εορτασμός Αγίου Μηνά στα Φηρά της Σαντορίνης 11.11.2013

Ο εορτασμός του Αγίου Μηνά έγινε στον ομώνυμο ναό του Αγίου (1537-1650).
Ο ναός είναι δισυπόστατος (Άγιος Μηνάς και Άγιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού),  ο οποίος δεσπόζει στη περίοπτη περιοχή της καλντέρα του νησιού, και βρίσκεται λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο  και πιο κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου, ο οποίος
είχε ανακαινισθεί πρόσφατα, όπου κατά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών του, οι καθιερωμένες Κυριακάτικες Θ. Λειτουργίες ετελούντο στη αίθουσα του ναού
Μετά την Θεία Λειτουργία έγινε περιφορά του λειψάνου και της εικόνας του Αγίου στη πόλη των Φηρών, όπου στη συνέχεια ευλογήθηκε η καθιερωμένη πανήγυρη (πατάτες κοκκινιστές με κρέας) και στη συνέχεια επέστρεψαν στον εορτάζοντα ναό της περιοχής.
Ανάλογες εικόνες του εορτασμού μπορείτε να δείτε στη συνέχεια μέσα από  το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα

Δείτε το βίντεο


 Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.