Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο Θήρας Επιφάνιος: "Ο Θεός να φυλάει να μη ζήσουμε χειρότερα από το 1940"

thiras-epifaniosΣυνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιος.
Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη σημερινή κοινωνική κατάσταση της χώρας, στη πνευματική ζωή και άλλα επίκαιρα θέματα.
«Οι άνθρωποι εγκατέλειψαν την γη, ελάχιστοι είναι εκείνοι που δημιουργούν και καλλιεργούν γεωργικά προϊόντα. Οι περισσότεροι έχουν τουριστικά μαγαζιά, αναζητούν το εύκολο χρήμα και μ΄αυτά ασχολούνται», ανέφερε μεταξύ άλλων κ. Επιφάνιος.
Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Θήρας, τόνισε: «Ο Θεός να μας φυλάει τώρα που ακούγονται φωνές πολέμων η συμβεί κάτι παγκοσμίως, τότε τα αποτελέσματα θα είναι πολύ χειρότερα από εκείνα που ζήσαμε το 1940».
"Το μόνο να ευχηθούμε ο αρχηγός της ειρήνης να μας προστατεύει από τους πολέμους, διότι τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Οι άνθρωποι εάν δεν θελήσουν να ενωθούν και συμφιλιωθούν, τότε γλυκό ψωμάκι δεν θα μπορέσουν ποτέ να φάνε", πρόσθεσε χαρακτηστικά ο κ. Επιφάνιος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφανίου:

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.