Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης (parking) σε ιδιόκτητο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης

Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης (parking) σε ιδιόκτητο χώρο Στον  Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της  Σαντορίνης.
Ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης σε χώρο ιδιοκτησίας του Ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου. 
Η διαμόρφωση έγινε κατόπιν πρότασης και με προσωπική εργασία των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου κ.κ. Αντωνίου Σιγάλα και Σπυρίδωνος Δρόσου και με τη συμβολή για μία ακόμη φορά
όσον αφορά στην προσφορά του μπετόν της οικογενείας του μακαριστού Νικολάου Βάλβη («Βάβουλα»), στους οποίους οφείλονται θερμές ευχαριστίες. Εκκρεμεί η τοποθέτηση συρόμενης πόρτας που θα γίνει εντός της εβδομάδος.
Ο χώρος στάθμευσης θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις ανάγκες των εκκλησιαζομένων

ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΟΡΤΩΝ. 
Επίσης, κατόπιν συνεννόησης, θα είναι δυνατόν να ανοίξει κατά την τέλεση μυστηρίων στον Ιερό Ναό.
Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε στην αποσυμφόρηση της πλατείας του Εμπορείου από τα αυτοκίνητα των πιστών που συμμετέχουν στη Θεία Λατρεία.
Για την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων και των εχόντων ειδικές ανάγκες πιστών, ακριβώς δίπλα στο χώρο στάθμευσης υπάρχει ράμπα που οδηγεί στον αύλειο χώρο του Ναού κι από εκεί δεύτερη που οδηγεί στο εσωτερικό του.





 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΑΠΟ 29.09.2019 ΕΩΣ 06.10.2019
https://www.facebook.com

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Προσκυνηματική εκδρομή στο Κάιρο - Θεοβάδιστο Όρος Σινά & Αγίους Τόπους από τον Ι. Ε. Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης από 28.10 έως & 8.11.2019 

 

 

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.