Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα Ομιλιών στην Σαντορίνη από τον Ιεροκήρυκα π. Δανιήλ Αεράκη από 5.3.2019 έως και 8.3.2019

Από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων  ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα των εσπερινών ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του νησιού από τον Ιεροκήρυκα π. Δανιήλ Αεράκη κατά την χρονική περίοδο, από 5 Μαρτίου έως και 8 του  μηνός Μαρτίου 2019 στις πιο κάτω περιοχές:
Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον του Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου με θέμα: "Θέλεις να σωθείς;" 
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου της Μεσαριάς με θέμα: "Να προλάβουμε να Τον δούμε"

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 4:30 το απόγευμα στο Ακρωτήρι.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιωτίσσης στο Καμάρι της Σαντορίνης  με θέμα: "Άξιοι ή ανάξιοι;"

 Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην Χριστιανική Εστία των Φηρών με θέμα: "Το λεωφορείο του χρόνου"

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.